Annonsørinnhold fra Bydel Ullern

Hva er dette?

Foto: NTB
Foto: NTB

ULLERN BARNEVERNTJENESTE SØKER FOSTERHJEM I OSLO/VIKEN

Annonsørinnhold fra Bydel Ullern

– Vi er to brødre på 12 og 13 år som veldig gjerne skulle hatt et fosterhjem i Oslo/Vikenområdet.
Vi gjør det begge bra på skolen, og er som andre barn/ungdommer. Vi trives med å være aktive og gjøre aktiviteter sammen - og hver for oss, og vi vil gjerne bo i samme hjem. Vi er også glade i dyr, så har du/dere dyr så går det fint.

– Vi har søsken og en mamma som vi ikke bor sammen med. Vi vil fortsette å ha kontakt med mamma, søsken og øvrig familie og det er derfor viktig at fosterfamilien kan hjelpe til med transport og støtte i forbindelse med dette.

Er du interessert i å være vårt fosterhjem? I så fall ta gjerne kontakt med våre kontaktpersoner i barneverntjenesten; Ida tlf.: 940 06 277 eller Kjersti tlf.: 941 75 453.
(Vakttelefon: 913 37 452)

Bydel Ullern leter også etter et fosterhjem til en gutt på 11 år. Han er glad i fotball, er sosial og kreativ. Ta gjerne kontakt med Ida tlf.: 940 06 277 eller Marianne tlf.: 941 75 509 (Vakttelefon: 913 37 452) hvis dette er noe for deg.

Fosterhjem:
Å være fosterhjem gir mange gleder, noen utfordringer og muligheten til å være der for barn som trenger det. I Ullern barneverntjeneste tilbyr vi tett oppfølgingen og veiledningen. Alle hjemmene har en egen kontaktperson som følger både barnet/ barna, fosterhjemmet og biologisk familie, noe som gir forutsigbarhet og trygget i oppdraget.

Vi ønsker at fosterhjemmet til brødrene består av voksne som kan være til stede for dem, ha tid til å følge de opp i aktiviteter og som liker å være aktive i hverdagen.

Det er ikke nødvendig med sosialfaglig utdannelse for å bli fosterhjem, men familien må ha forståelse og omsorg for barns ulike behov og reaksjoner. I de fleste sammenhenger er det å oppleve en trygg og forutsigbar familiesituasjon det barna trenger mest. Fosterforeldre må framlegge politiattest.Barneverntjenesten ønsker at fosterhjemmet gjennomgår PRIDE-kurs eller andre relevante kurs til støtte for fosterhjemmet.

Det vil bli utbetalt lønn i henhold til gjeldende satser, samt utgiftsdekning og kjøregodtgjørelse. Det vil også kunne være aktuelt med frikjøp fra arbeid i en periode. 

Del artikkelen på Facebook