Annonsørinnhold fra Bydel Vestre Aker

Hva er dette?

Nå kan du nominere din kandidat til kulturprisen og frivilligprisen

Bydel Vestre Aker deler årlig ut to utmerkelser - Vestre Aker kulturpris og Vestre Aker frivilligpris. Kjenner du en ildsjel eller engasjert person som gjør mye flott for samholdet og bedrer livskvaliteten i bydelen? Vi inviterer nå deg som innbygger i bydelen til å sende oss ditt forslag til prisvinnere for 2022.

Annonsørinnhold fra Bydel Vestre Aker

Hvem synes du burde motta Vestre Aker kulturpris 2022?

Vestre Akers Kulturpris tildeles årlig til en person, gruppe eller kulturvirksomhet som gjennom lengre tid har gjort en særlig fremragende innsats innen kunst, vitenskap eller annet kulturarbeid i bydelen. Kjenner du en i vårt lokalområde som har gjort en innsats og fortjener ros og annerkjennelse? 

Send oss din nominasjon med en kort begrunnelse for hvorfor kandidaten fortjener å vinne kulturprisen. Nominasjonen sendes til postmottak@bva.oslo.kommune.no innen 20. November.

Tidligere vinnere av Vestre Aker kulturpris:

2021 – Anne Benedicte Arnesen

2020 - Stiftelsen Roseslottet

2019 – Pernille Leivestad

2018 - Gunn Sørlie Gjone

2017 - Akersposten.no

Hvem synes du burde motta Vestre Aker frivilligpris 2022?

Vestre Akers Frivilligpris kan tildeles årlig til en person, lokal forening eller gruppe som har utmerket seg med frivillig innsats i bydelen. Kjenner du en i vårt lokalområde som har gjort en frivillig innsats som fortjener ros og annerkjennelse? Send oss din nominasjon med en kort begrunnelse for hvorfor kandidaten fortjener å vinne frivilligprisen. Nominasjonen sendes til postmottak@bva.oslo.kommune.no innen 20. November.

Tidligere vinnere av Vestre Aker frivilligpris:

2021 - Bjørn Wangen

2020 – Hanne-Karine Sparre

2019 – Anne Bjørnebye Vik

2018 – Ola Ramstad

2017 – Lions Club Slemdal og Røa

Vi ser frem til å lese forslag til årets kandidater! Vestre Aker bydelsutvalg kårer prisvinnerne på sitt møte 15. desember.   

Del artikkelen på Facebook