Mode of transport, Rolling stock, Train, Jeans, Leg, Standing, Vehicle, Travel, Jacket

Annonsørinnhold fra

Gesture, Font

Bydel Ullern søker etter boliger for flyktninger – kanskje du kan bidra?

I 2022 bosatte Bydel Ullern 100 flyktninger og dette med god hjelp fra dere innbyggere. Vi går derfor ut med et nytt ønske om at flere tar kontakt med oss hvis de har ledig bosted nå, til høsten eller i 2024. I overkant av 2000 flyktninger kommer til Oslo i 2023, og minst 100 av de kommer til Bydel Ullern.

– Her i Ullern opplever vi at innbyggere viser stor solidaritet med flyktninger i nød og vi er helt prisgitt hjelpen dere gir, sier bolig-fremskaffer i NAV, Petter Lang.

– Med god hjelp fra dere i fjor, lyktes vi med vårt oppdrag med å skaffe boliger til de som trengte det. Tusen takk til dere alle sammen.

Nå er Bydel Ullern igjen på utkikk etter flere bosteder, og ønsker å komme i kontakt med innbyggere som har ledig leilighet eller hus.

– Vi har mange familier fra Ukraina og Syria som kommer i år, men også flyktninger fra andre land. Det er alt fra en person til en familie på fem som trenger et sted å bo, sier Petter.

Facial expression, Social group, Product, Human, World, Sharing, Gesture, Interaction, Font, Community

Ta kontakt

Ta kontakt med Petter eller Nenad hvis du vil vite mer om bosetting, har ledig bosted eller bare vil ha uforpliktende samtale.

Petter Lang
41316799
Nenad Simic
48049543

Send SMS hvis du ikke får svar – vi ringer tilbake.