People in nature, yoga pant, Active pants, Outdoor recreation, Smile, Shorts, Plant, Green, Happy, T-shirt

Annonsørinnhold fra

Bydel Vestre Aker med nytt treningstilbud for deg over 60

Er du over 60 og har et ønske om å komme i gang med fysisk aktivitet?

Da kan Friskliv Senior være noe for deg. Friskliv Senior er et nytt tilbud som passer for deg over 60 år. I starten av mai er det oppstart på tilbudet og vi ønsker å spre budskapet om vårt nye tilbud.

Hva er Friskliv Senior?

Friskliv Senior består av en «Aktiv Senior»-gruppe som er en treningsøkt utendørs med varierende øvelser for styrke, kondisjon, balanse og lek (vi har mulighet til å være inne dersom været tilsier det). Treningen tilrettelegges ved behov.

Friskliv Senior består også av mensendieck trening som er skånsom trening for hele kroppen med bevisstgjøring på holdning og hensiktsmessig bruk av kroppen. Her får du øvelser for stabilitet, styrke, balanse, pust og avspenning. Med jevne mellomrom vil det bli satt opp tema-samlinger med ulikt helserelevant innhold i etterkant av treningene.

Tilbudet er først og fremst rettet mot trening og det å komme i gang med fysisk aktivitet, men det sosiale aspektet står også sterkt i fokus. Målet er at tilbudet skal være forebyggende og helsefremmende, men også at treningen kan være et møtepunkt for det sosiale med latter og gode samtaler.

Bydel Vestre Aker

Når kan du ta kontakt?

Det skal være lav terskel for å ta kontakt og er du ikke i målgruppen kan det hende vi har et tilbud som passer nettopp deg. En kan ta kontakt med frisklivssentralen selv eller bli henvist fra en annen instans. Du trenger ikke henvisning fra fastlege.

Hvordan tar du kontakt?

Ønsker du kontakt kan du nå oss på telefon 41 77 30 67/45 87 80 96, eller sende en e-post til kontaktperson Stine Schonhowd her.