Human body, Footwear, Joint, Shoe, Leg, Blue, Sleeve, Knee, Thigh, Finger

Annonsørinnhold fra

Font

Høstens tilbud fra Vestre Aker frisklivssentral

Bydel Vestre Aker frisklivssentral har flere lavterskeltilbud til deg som innbygger. Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal tjeneste. Til høsten tilbyr frisklivssentralen kurs, veiledning og tilbud til alle interesserte i bydelen.

Hvilke tilbud kan du få?

Til høsten vil frisklivssentralen tilby kurs, veiledning og oppfølging for et bedre kosthold og bedre søvn. Det vil i tillegg gis tilbud om oppfølging til deg som har utfordringer knyttet til senfølger etter Covid-19.

Treningsgruppene er på dagtid og har en varighet på cirka en time. Du får tilbud om kurs og veiledning, slik at du vil føle deg trygg i treningsgruppene.

Hvem kan delta og når begynner det?

Alle innbyggere i Bydel Vestre Aker er velkommen til å ta kontakt med oss, og tidligere erfaring med trening er ikke nødvendig. En frisklivsdeltagelse begynner med en helsesamtale med en av våre ansatte, deretter avtaler vi veien videre.

Kurs, veiledning og oppfølging foregår både individuelt og i grupper. Frisklivssentralen er en helsetjeneste og de som jobber der er helsepersonell. Deltagelse ved frisklivssentralen er gratis.

Høres dette interessant ut for deg? Da kan du lese mer om frisklivssentralen på nett ved å følge lenkene under. Du kan også ta kontakt direkte per telefon eller sende oss en e-post.

Les mer om Vestre Aker frisklivssentral på nett.

Kontakt Vestre Aker frisklivssentral

Mail: [email protected]

Telefon: +47 41 77 30 67