BOGSTAD: Da Oslo Golfklubb tok i bruk sitt etterlengtede, nye klubbhus våren 2020, var også pandemien fersk. Spiseriet fikk dermed en spesiell start, men satsingen på catering, utleie til selskaper og servering av både golfspillende og ikke-golfspillende viste seg likevel å bli populær.

I 2021 kom Victoria Brandvold inn som ny daglig leder. Hun kunne da se tilbake på minst 20 år i vinbransjen, blant annet som daglig leder for Podium wines i Mostue.

– Det har jo vært ekstra spennende med pandemien. Jeg tenkte jo først at dette varer vel ikke så veldig lenge. Nå håper jeg bare at det ikke skjer mye med pandemien utover høsten, og at vi kan få normale forhold, sier Brandvold til Akersposten.

– Vi føler egentlig at vi har startet opp flere ganger allerede.

For alle

Servering og utleie av selskapslokaler har det vært i "alle år" i klubbhuset på Norges mest kjente golfklubb, til glede for klubbens spillere og gjester. Men at det er åpent for alle, har ikke alle fått med seg.

– Vi er like glade i alle her. Om du spiller golf eller ikke, om du bare skal ha deg en kopp kaffe eller et glass vin, eller om du ønsker å spise tre retter, sier hun og fortsetter: - Vi kan jo ikke leve av bare golfspillere!

Og hva er så spesialitetene? På menyen finner vi skagenrøre, sashimi, entrecote, angusburger og sjokoladefondant, for å nevne noe.

Takeaway og selskaper

– Og så satser vi på takeaway. Og på selskaper. Nå snart har vi leverer vi for eksempel catering til et selskap på 100 personer, sier Brandvold.

Lokalene og den store, flotte terrassen som ofte ligger badet i ettermiddags- og kveldssol, egner seg godt til alt fra konfirmasjoner og dåp til brylluper og bursdager. Brandvold forteller at det har vært stor pågang i det siste.

– Vi kunne dekket på til konfirmasjoner utover hele golfbanen her denne høsten! smiler hun. - Det er jo noen som feirer forsinket også etter pandemien.

Hun forteller videre om jazzkvelder på torsdager og jevnlige vinkvelder.

– Lurer man på noe, ta kontakt eller stikk innom! sier hun og forteller at de satser på å holde åpent hele året gjennom.

– I golfsesongen har vi åpent hele dagen frem til klokken 22.30.

– Vi satser også på at det blir en solid vinter, med mye ski og aking. Da blir det afterski hos oss! sier hun og ønsker også å minne skøyteglade om at det ikke er langt mellom kunstisbanen og Spiseriet.

– Kanskje er det noen som fryser litt og har lyst på noe å spise eller drikke når barna spiller bandy, sier hun.

– Spiller du golf selv?

- Litt. Jeg spiller kanskje to-tre ganger i året. Når jeg blir gammel skal jeg spille mer! smiler hun.

LES OGSÅ: Rett Vest: Sabi Sushi, en sterk firer

«Visuelt er dette nær perfeksjon»