Oppdatering: Klokken 12.30 melder Veitrafikksentralen om glatte partier på Fv.42, fra Frolands Verk og opp til Vegusdal.

Det første uhellet som ble meldt inn fra glatta, var 07.30, når en bil havnet i autovernet ved avkjørselen til IKEA i Sørlandsparken.

Les mer: Krasjet i autovernet.

Veitrafikksentralen ble varslet om glatt veibane.

Så, klokken 08.48 kom det melding om nok en bil som hadde kjørt ut på glatta, denne gangen ved Studeheia på E18. Heller ikke her var det personskade.

Klokken 10.13 ble det meldt om en bil med voksen fører og to barn, som hadde kjørt av veien ved Blakstadheia i Froland. Det er usikkert om glatt føre medvirket her også.

Det meldes om lettere skader på de involverte.

– Vi merker at vi er godt inne i saltetidene nå. Så langt har vi ikke hatt de helt store uhellene, men det er flere som har glidd av veien i dag. Nå venter fem måneder med slapseføre, sier Tor Inge Flodquist i Bilredning Sør i Arendal.

Falck har hentet en bil som skled ut klokken 09.30 på Kverve i Froland. Heller ikke her var det personskader. Bilfører ordnet selv med bilberger, og tok veien hjem om legevakta, for en sjekk av et mindreårig barn som var med i bilen.

På Evje har det også vært svært glatt. En uheldig eier av en sportsbil gled rett ut av veien på Hornnes, og måtte ha hjelp av bilbergeren.