LILLEAKER: CC Vest har 1100 parkeringsplasser for bil, til nytte og glede for senterets mange kunder. Nå ønsker man også å glede syklistene mer. Fredag åpnet en egen sykkel-hub, hvor forholdene virkelig er lagt til rette for tohjulingene. Her finner man nye, moderne sykkelstativ, låsbare sykkelbokser, servicepunkt, batterilader for elsykler og masse sitteplasser – til glede også for andre enn syklister.

Markedssjef Heidi Larsen er veldig fornøyd med resultatet av den ganske store jobben som er gjort for å få realisert den nye uteplassen.

– Nå synes jeg vi har fått til et uteområde som både er pent og nyttig for våre kunder. Vi ser jo at det er stadig flere syklister som besøker oss, og ved å legge forholdene bedre til rette for dem tror vi også at det blir enda mer populært å sykle til CC Vest. I tillegg til mange sykkelstativer, vil jeg tro at servicepunktet med verktøy og pumpe er noe som mange vil kunne ha glede av. Og for el-syklistene, som det stadig blir flere av, kan man også lade batteriet mens man gjør sine ærend er inne på senteret, sier Larsen.

På åpningsdagen for sykkel-hub’en, stilte også Anton Sport opp med sykkelmekaniker, hvor man kunne få gjennomført gratis service av sykkelen. Og i tillegg vanket det gratis kaffe og boller. CC vest er, så vidt vi vet, det første kjøpesenteret her til lands som på denne måten legger forholdene spesielt godt til rette for syklistene.

– Men sykkelen vil vel neppe overta for bilen her på senteret?

– Nei, sier Larsen.. – Det vil ikke skje. Bilen er selvsagt svært viktig for våre kunder, og derfor har vi også godt med parkeringsplasser. Men vi ønsker også å slå et slag for syklistene, som det stadig blir flere av. Det skal være enkelt og hyggelig å sykle til oss, avslutter Larsen.