Dette året var spikeren i kista for Røatunnelen. Prosjektets død viser at vi har et byråd som bryr seg mer om å sløse bort penger enn å gjennomføre prosjekter som betyr mye for lokalmiljøet.

“Luftslottet”

I 2018 sa Lan Marie Berg (MDG) at Røatunnelen måtte settes på vent til fordel for andre prosjekter i Oslopakke 3. At man må ta harde prioriteringer som politiker er et faktum. Problemet oppstår når vi ser alle de tullete tingene byrådet har brukt penger på siden da.

Feilprioriteringer

Pengesløsing er ikke ukjent for Oslo kommune. Nylig brukte byrådet 100 millioner kroner på kork og kokos-granulat som endte i katastrofe. Jeg tror at ved å kutte unødvendige punkter fra byrådets budsjett, kan vi gjøre plass til de viktigste prosjektene.

Røas fremtid

Snart skal Røa fortettes kraftig. Uavhengig av hva du tenker om dette, er det ingen tvil om at det vil bety mer trafikk i Røakrysset. For at Oslo skal være en moderne by, må vi klare å utvikle infrastrukturen i takt med befolkningen. Da blir Røatunnelens død å gå baklengs inn i fremtiden.

Hadde det vært opp til FrP hadde vi ikke bare hatt en Røatunnel - Vi hadde hatt den for lenge siden.

Les også

Fortsatt kamp for Røatunnel! Du skal være modig på grensen til hasardiøs, om du tør å bevege deg gjennom Røakrysset på sykkel