RUSTAD: - Jeg er veldig fornøyd. Vi har klart å holde nullen, spille bra. I dag skulle jeg gjerne ønske at vi satte flere sjanser, men vi vinner og det er det viktigste, sier Jakob Stang Hansen Granli.

Han er kaptein på et Røa som har noe lovende på gang, og med en en lekende lett 8-0 seier mot Charlottenlund fra Trondheim før Sotra fra Øygården ble en enkel 4-0 er man greit fornøyde så langt.

- Spesielt i går var vi veldig kliniske og setter mange av sjansene våre, og det er det som fører til at vi vinner så mye. Og så er vi kompakte som et lag noe som gjør at vi ikke slipper inn noe i noen av kampene. Det er noe vi har jobbet med. Alle har samme mål med å bli gode, sier Jakob.

Med to av to så langt troner Røa øverst på tabellen i gruppe 16, og er videre til A-sluttspillet selv om Nordreisa Idrettslag venter tirsdag.

- Det er vi veldig fornøyde med, og vi håper å komme så langt som mulig, sier Jakob.

Ledet 3-0 til pause

Og Røa gikk rett i strupen på Sotra på Rustad-gresset mandag og allerede etter syv minutter lirket Filip Gran Kristiansen inn 1-0 til de helrøde.

Så la Oskar Perlestenbakken Barland inn til Sebastian Moen Rønnevig, som enkelt og greit tuppet inn 2-0.

- Det var et herlig innlegg fra Oscar, og da var det bare å tuppe ballen inn i mål. Jeg var veldig trøtt da jeg våknet, men det ble bedre etter hvert, sier Sebastian.

Selv puttet han to mot Charlottenlund, men helt fornøyd var han ikke med egen innsats mot Sotra.

- Det var helt greit, men i dag burde jeg nok klart å score litt flere, sier Sebastian.

3-0 var det Jakob Stang Hansen Granli selv som stanget inn, mens Andreas Johansen Lund fikk et mål annulert.

- Førsteomgangen er en av de beste omgangene hittil. Vi kom til mange sjanser, men jeg skulle sett at vi satte flere, sier Jakob.

Med 3-0 til pause fortsatte Røa i samme stil, og to minutter ut i omgangen headet Fredrik Winther-Larsen først i stanga, før han fikk lirket inn 4-0 på returen.

Røa presset hardt på, men men med mange solo-prestasjoner ble det mye rot foran mål.

- Vi stresset for mye med ball, og vi klarer ikke å være rolige når vi kommer foran mål. Det medfører at vi har mye stang ut; vi er nærme, men vi stresser for mye foran mål. Derfor klarer vi bare å sette et mål i andre omgang, sier Jakob.

Trener Ole Bjørn Edner var ikke helt fornøyd med det han fikk se, og er klar på at han vil ha mer lagspill.

- Vi ledet litt komfortabelt, og da ville alle drible på egen hånd, og gjerne score. Det er ikke sånn man skal spille fotball. Fotball er et lagspill, sier Edner.

- Var keeperen deres god, eller var det dere som gjorde han god?

- Begge deler, absolutt, sier Edner.

Dermed ebbet det etter hvert ut med 4-0.

Ser frem mot Nordreisa

Allerede tirsdag ettermiddag venter Nordreisa, og det blir nok en tøffere nøtt å knekke for Røa. De vant 5-2 over Charlottenlund.

- Det blir en helt annen kamp, men jeg håper og tror at vi skal greie det, sier Edner.

Og kaptein Jakob gleder seg.

- Nordreisa vant jo 7-0 mot disse, så vi ser frem til å møte de, sier Jakob.