MONTEBELLO: Det er Husebyplatået AS som står som arrangør og daglig leder Tom Bratlie ønsker alle velkomne fra klokken 17.00 til 20.00.

- Vi er som tidligere sagt opptatt av å gi noe tilbake til nærmiljøet. Derfor vil vi lage en nabolagsfest. Jeg håper på fint vær og at mange har anledning til å komme, sier Bratlie.

Hoppeslott, spill og grill

Familiearrangemantet vil foregå i og utenfor Sibir, som det lille bygget ved Noreveien 26 heter på folkemunne. På plenen utenfor blir det hoppeslott for barna. Det blir anledning til å spille badminton, krokett og kubb. Gratis grillmat med drikke hører også til.

Underholdning

- Det blir også underholdning. Vi er veldig stolte over at vår nye partner på Montebello, Det Norske Kammerorkester, gir en minikonsert med Catharina Chen på fiolin og Ole Kristian Haagenrud på piano. Denne konserten starter på Sibir klokken 17.30. Etter den klassiske konserten fortsetter vi underholdningen med Richard Bowers, forteller Bratlie.

Richard Bowers er en ekte crooner og entertainer, som gir nytt liv til de mest kjente låtene fra blant andre Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis jr.

Samlingslokale

- Sibir er et historisk lite bygg, som vi nå vil innvie til et samlingslokale for hele nærområdet. På veggene vil du også se illustrasjoner av våre planer for utvikling av tomten, samt en fysisk modell. Vi er til stede og kan svare på spørsmål om prosjektet. Bli med på denne sommerkvelden sammen med naboer og familie, oppfordrer Bratlie.

Følg Akersposten på Facebook