RØA: I den stadig mer populære intervjuserien "Karoline møter lokale helter" tar Simen Agdestein plass i stolen som biolog Dag O. Hessen satt i forrige gang.

Agdestein ble norgesmester i sjakk allerede som 15-åring og regnes som en av Norges sterkeste sjakkspillere gjennom tidene. For mange er han kjent som Magnus Carlsens trener. For fotballinteresserte huskes han også fra den gangen han slo gjennom som Lyn-spiller og gikk hele veien til landslaget. Skal vi danse på TV 2 har han også gjort seg bemerket i i senere tid.

Torsdag 12. mai kl. 19 kan han oppleves i samtale med Karoline Gregersen Herlofsen på Deichman Røa. Det er bare å møte opp, og det er gratis entré.

Hvis du ikke rekker innom biblioteket, kan du få med deg intervjuet på stream via Facebook-siden til Deichman Røa. Her kan du også se intervjuet i etterkant om det passer best.

Du finner flere godbiter i denne serien, som møtene nylig med Røas lokale biolog Dag O. Hessen og Røa-beboer og langdistansedronning Ingrid Kristiansen - og kunstner Vebjørn Sand.