MÆRRADALEN: Mærradalen Opp er et koselig og sosialt arrangement med mennesker fra Røa IL som stiller opp og hjelper til på dugnad ved å være løypevakter og å stå i kiosk. Roger håper på større deltakelse enn i fjor, hvor det var cirka 50 påmeldte lag.

Glade vinnere

Luca, Helene, Gard og Heidi (alle født i 2003) ble årets vinnerlag. Løperne på vinnerlaget i påhengsstafetten var utrolig glade for god innsats fra alle på laget.

– Det var hardt å løpe siste etappe, til tross for at det bare var 800 meter. Høyt tempo var ikke et spørsmål engang når det kom til denne tøffe gjengen, sier Luca.

Han sier at han pushet laget sitt med god motivasjon, og det er de andre på laget helt enig i. @

– Luca er en veldig god motivator, og alltid i godt humør, sier de andre på laget.

– Det føltes godt å komme over målstreken, sier førsteetappe-løper Gard. Han ble selvfølgelig glad, men han visste innerst inne at de hadde stor mulighet til å vinne.

Andreetappe-løper, Heidi, syntes det var hardt å løpe oppover i Mærradalen med Gard.

– Jeg fikk god oppmuntring og motivasjon av lagkameratene mine, sier Heidi mens hun smiler.

Tredjeetappe-løper, Helene, mente at dette løpet var veldig hardt.

– Jeg kunne ikke klart det uten motivasjon fra de andre. De var støttende og ga motiverende tilbakemeldinger underveis i løpet, sier Helene til Akersposten.

Roger fikk ideen

Daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen er med på å arrangere Mærradalen Opp. Første gang var for tre år siden. Han fikk ideen ved å finne ut av hva slags andre løp som fantes fra før, og han ville gjøre noe annerledes. Derfor ble det en påhengsstafett med fire på hvert lag.

– Dette løpet er ment for alle, sier Roger. Selv løp han i fjor med familien sin på fem, og han løp siste etappe med barnevogn.

– Man kan kombinere lagene avhengig av form, og løpet er lagt opp slik at første etappe skal løpe cirka fem kilometer, noe de fleste kan klare.


Flere nyheter på Akersposten.no:

Han bygger "nye" Lilleaker

– Jeg håper livsgrunnlaget ikke blir tatt fra meg

Mørke skyer over Ullern – men sjefen er optimist

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!