BOGSTAD: - Det var et viktig mål, og det var mitt første mål i eliteserien, så jeg er fornøyd med det, smiler Mikkel.

Med 3-2 til hjemmelaget Røa og halvannet minutt igjen nølte ikke 18-åringen da han fikk sjansen på et frislag til Ullern.

- Jeg så Røa-spilleren gikk på ballen, og så begynte den å sprette, så da tenkte at det var bare å "gønne" på. Jeg gikk for et skudd og den gikk i mål, sier Mikkel.

Men sesongen har vært knalltøff så langt med bare ett poeng på seks kamper for Ullern.

- Det er veldig mange kamper hvor vi spiller en god omgang og en dårlig, og så går det litt opp og ned. Men vi føler at vi er med defensivt i mange av matchene, men det er det offensive som ikke sitter helt.. Det må vi jobbe mer med, sier lagkompis Nicolai Linnes Pedersen.

Og målet er selvsagt å beholde plassen, men det vil også Røa.

- Og beholde plassen er absolutt det som er målet, og derfor var denne kampen så viktig, og få med to poeng, men sånn ble det ikke. Vi må gå hjem og skjerpe oss, trene mer, og så satser vi på at vi tar dem når vi møter de hjemme på Ullernbanen, forklarer Nicolai.To mål på ett minutt

Det var hjemmelaget Røa som startet best på Bogstad og hadde hatt et par sjanser da rutinerte Iskander Nugmanov utnyttet en retur etter skudd fra Simon Scott, og sendte Røa opp i 1-0.

- Ballen lå foran mål, så det var ikke så vanskelig å sette den inn, sier Iskander.

Men Røa-jubelen varte ikke lenge, for bare minuttet senere fikk Ullern hjørneslag og der var Nicolai Linnes Pedersen sikker da han fikk et slag på ballen, og utlignet til 1-1.

- Den ble lagt ganske bra og heldigvis traff jeg bra på den, så det var deilig, sier Nicolai.

Halvtimen ut i matchen var Ullern igjen skarpest foran mål da Isak Grjotheim Hareide sendte gjestene opp i 2-1.

- Det var digg å punktere dem litt, smiler Nicolai.

Men Røa var absolutt med på leken og fikk blant annet en scoring annullert fordi at tiden var ute i første omgang. Røa-treneren selv er greit fornøyd.

- Vi har tre supre sjanser til å gjøre mål og så gjør vi et sent 1-0, litt senere enn hva vi hadde ønsket, og så fortsetter vi å kjøre kampen som vi ville. De gjør 1-1 og 2-1 og så blir vi litt stresset. Vi går litt fra det vi hadde planlagt, men jeg synes selv at vi er det beste laget i første omgang, og så var det synd med det siste målet, mener Patrick Heed.

Etter hvilen startet nok Ullern best, men hverken de eller hjemmelaget fikk noe hull på byllen, blant annet hadde Ullern et straffeslag, men Nicolai Pedersen klarte ikke å sette den i nettmaskene.

Men - så 24 minutter ut i omgangen fikk Eliot Bogstrand Evensen ballen fra Eirik Frydenlund Norling, og utlignet til 2-2 for Røa.

Drøye ni minutter senere var Røa igjen på farten, og Iskander Nugmanov var iskald da han satte inn 3-2 til hjemmelaget.

- Jeg bare tok ballen og satte den inn - det er ikke så hokus-pokus, sier han.

Det så lenge ut til at det skulle bli det siste målet i kampen, men så dukket Mikkel Andresen Gaasrud i Ullern opp og sørget for poengdeling.

- Det er i hvert fall greit å få med seg ett i stedet for null, men vi skulle gjerne hatt to poeng i dag, mener Mikkel.


Tre poeng på syv kamper

Røas tomålsscorer Iskander Nugmanov, som kom fra topplaget Ready foran sesongen, var skuffet over at det ble poengdeling, men ser mye bra i Røa.

- Selvfølgelig er det nytt for meg siden jeg nesten er på et juniorlag, men det er veldig spennende. Det er stort potensiale for å bli gode, og vi viser at vi kan spille mot topplag, for eksempel mot Drammen, sier han.

Etter syv serierunder står Røa med tre poeng etter at de vant 3-2 borte mot Mjøndalen onsdag, og trener Heed er passe fornøyd med seriestarten så langt.

- Vi hadde en tøff åpning på serien og vi har møtt fire av topplagene, men vi har spilt bra i alle matchene. Vi tar steg i hver kamp, og så har vi vist mot Høvik, Ready, Drammen, Ullern i dag og Mjøndalen sist at vi kan matche de fleste. Så det har gått etter planen sånn sett og så er det kamper hvor vi har vært dårligere, og sånn er det som ny med ungt lag, sier Heed.

- Så dere er i rute?

Ja, det synes jeg og i dag skulle vi gjort fire-fem mål til, for såpass mange sjanser har vi. Nå har vi kampfri i ti dager, så nå blir det trening på avslutninger og så skal vi se til å sette dem i neste match, forklarer han til Akersposten.