VESTRE AKER: Vestre Aker Frivillighetssentral utvider tilbudet.

– Tidligere har vi tilbudt sykkelturer til beboerne på Vinderenhjemmet. Snart åpner Røahjemmet, tidligere Hovseterhjemmet, og vi vil også der tilby beboerne formiddags-sykkelturer i nærmiljøet, sier Per E Koch.

– Diverse sykkelveier i Mærradalen ligger rett utenfor døren og vil gi beboerne «rett til vind i håret» – som er vårt motto med hensyn til sykkelturene, sier han.

Sykling uten alder

Vestre Aker Frivillighetssentral har 2 elektriske sykler, og lykkes de med å verve tilstrekkelig med sykkelførere, eller -piloter, vil sentralens sykkelansvarlige, Per E. Koch, tilrettelegge for formiddags-sykkelturer to dager pr. uke, som er tilsvarende det tilbudet beboerne på Vinderenhjemmet hadde sist sommer.

Vestre Aker Frivillighetssentral er tilknyttet organisasjonen «Sykling uten alder» (syklingutenalder.com), som ble etablert i Danmark for noen år siden. Tusenvis av sykkelførere er allerede knyttet til organisasjonen i Danmark. De tilbyr sykkelturer til hundrevis av beboere på sykehjem og eldre boende.

Vil du?

Send en mail til per.erik.koch@gmail.com for å registrere deg som sykkelfører/-pilot, eller ring ham: tlf. 9301 8601. Han vil dessuten være tilstede på Frivillighetsfestivalen på Røa lørdag den 13. mai sammen med en stand for «Sykling uten alder».