BYDEL ULLERN: Lørdag 17. september kan du bli kjent med lokale frivillige lag og foreninger på friarealet rundt Ullern Frivilligsentral.

2022 er Frivillighetens år, og sammen feirer frivilligheten i Bydel Ullern. Det frivillige arbeidet i bydelen vitner om ulike arenaer der mennesker – små og store – stiller opp for hverandre, hjelper hverandre, utvikler seg og får noe igjen for innsatsen, sier Esther Marie Lier som er leder på Ullern Frivilligsentral.

Lørdag blir det aktiviteter for store og små hos Ullern frivilligsentral i Hoffsveien 25: Ulike stands, uteleker, hoppeslott, danseforestilling med innsamling til flyktninger fra Ukraina ved Kirkenær Ballettskole, mm. Det er gratis servering av mat og drikke.

Det blir også fotokonkurranse med temaet «Nærområdet rundt Ullern Frivilligsentral». Det er flotte premier å vinne, ifølge Lier.

– Begeistring. Engasjement. Mangfold. Det er tre ord som beskriver frivilligheten i Bydel Ullern. Begeistring for å møte de mange som driver frivillig arbeid i nærmiljøet. Begeistring over å bli kjent med hverandre. Genuint engasjement for å stille opp for andre. Mangfold i det frivillige arbeidet, sier Lier.

– Det er mange som gjør en forskjell i Bydel Ullern. De gjør en fantastisk innsats i ulike lag, foreninger og organisasjoner, både gjennom organisert og uregistrert frivillighet. Uten kompensasjon gir de av sin tid, sine kunnskaper og ikke minst av seg selv, sier hun.