LILLEAKER: – Selv om Ullern kultursenter holder til i Sponhoggveien 2 på Lilleaker, betyr ikke det at vi ikke kan bevege oss utenfor huset, fortsetter kulturlederen, som vil lede an troppen av de påmeldte også til høstutstillingen og til det vi kaller «Sjøfartsmuseet», men som offisielt heter Norsk Maritim Museum og ligger på Bygdøy. Museet er en del av Stiftelsen Norsk Folkemuseum.

– Ønsker du å være med her, så må du melde deg på, sier Sivertsen og legger til at telefonnummeret er 905 56 623.

Utfluktene er på fredagene.

Broadway, Berlin og Buenos Aires

– Vi har også Broadway, Berlin og Buenos Aires på fredagsprogrammet, og uken etterpå følger vi opp med Amerika, sier Sivertsen. «Amerika i mine hender» heter det programmet. Begge konsertene er en del av tilbudet til Den kulturelle spaserstokken.

Kulturkammeratene, jazzpianist Roy Helvin og pianisten Iskra Mantcheva, vil også underholde denne høsten.

– I våres hadde vi quiz på programmet. Det var så vellykket at vi slår til med to slike spørrekonkurranser denne høsten. Det blir gøy! sier Nina Sivertsen, som legger til at kulturfredagene avsluttes 9. desember med julekonserten «O, jul med din glede» med DUO 98.

Konsertene er gratis. Det koster ikke noe for å være med på quiz, men inngangsbillettene museene ber om, må du betale selv.