RØA: Hvis du var så heldig å få med deg den første Røarevyen, høsten 2014, husker du naturligvis de nærmest legendariske parodiene på nyhetsreporter Gelius i ulike varianter, Røas mest kjente lokalpolitiker Elin Horn Galtung og mange flere hysterisk artige profiler. Til høsten braker det løs med nye utgave av Røarevyen, og nå er det tid for å oppdage – og bli oppdaget!

Røarevyen 2016 søker nemlig skuespillere.

– Har du en revyskuespiller i magen? Meld deg på til audition til Røarevyen tirsdag 7. og onsdag 8. juni! Vi låner lokalene til Art musikal- og ballettskole i Aslakveien 14, og holder på fra kl. 17.00 og utover, meldes det fra Røa Revy og TeaterSkap, som står bak revyen.

Audition

Dette skriver de videre i pressemeldingen:

"Vi søker skuespillere og er først og fremst på jakt etter folk som er over 18 år. En viss tilknytning til bydelen vår er også ønskelig.

Audition skal være en hyggelig opplevelse der du får vist noen sider av deg selv som du kunne tenke deg å bruke på vår lokale revyscene.


Vi ønsker derfor at du forbereder deg på å presentere en selvvalgt tekst, eventuelt kan du ved påmelding be om å få tilsendt en tekst som du jobber litt med på forhånd.

Vi vil gjerne at våre skuespillere også kan synge på scenen, og derfor er det fint om du forbereder deg på det. Sjanger er ikke viktig – syng hva du vil med det nebbet du har. Dersom du primært har lyst til å bidra med sang, har vi behov for en del korister. Meld deg på!»

Ta kontakt!

Er dette midt i blinken for deg? Ta kontakt med Røarevyen 2016 ved å sende en epost til post@roarevyen.no, så avtaler vi tid. Skriv gjerne hvilken dag/tid som passer best, og om du ønsker tilsendt en tekst. Du kan også melde deg på via nettsiden vår (www.roarevyen.no) – under fanen «Ta kontakt».

Sommerfest

Hvis du ikke tror du egner deg helt ute i rampelyset, men tenker at du har lyst til å bli bedre kjent med dem som holder på med Røarevyen, inviterer de samtidig til sommerfest for alle medlemmer av Røa Revy og TeaterSkap. Her er det mulig å finne ut av om det fins en rolle for deg i høstens Røarevy, kanskje utenfor scenen? Røarevyen er et stort løft, og det trengs mye frivillig innsats!


Styreleder i Røarevyen 2016, Christine Wehler Knudtzon, sa til Akersposten tidligere i år: – Husk at det er 10 ganger så mange som bidrar enn de som syns på scenen.

Det eneste du trenger å gjøre, er å melde deg inn i Røa Revy og TeaterSkap, så er du velkommen på sommerfesten torsdag 2. juni.


LES OGSÅ: Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!