Kathrine Daniloff la først ut innlegget på sin Facebook-side. Hun har gitt tillatelse til at Akersposten kan publisere innlegget. Red.

Ruter, det er ikke greit at dere velger å ta mer hensyn til fyllefesten i Kollen i helgen enn til folk flest. Oslo kommune satser på bærekraft, og dette står i kontrast til satsingen.

Hva skjer med alle turister som har blitt lokket hit for å oppleve Korken, Skimore Oslo og Nordmarka? Det må jo bety et stort informasjonsarbeid også for Visit Oslo for å ikke ødelegge for merkevaren Oslo?

Bor du mellom Holmenkollen og Majorstuen og tenkte deg til byen med banen på dagtid i helgen for kanskje å rekke et flytog? Glem det, for banen stopper ikke på din stasjon: "Ingen stasjoner mellom Holmenkollen og Majorstuen i retning sentrum, betjenes mellom 13 og 17 på lørdag og søndag."

Vil du stå på ski i Tryvann eller gå på ski fra Frognerseteren? Glem det for banen går ikke lenger enn til Holmenkollen: "T-banen vil også være innstilt mellom Holmenkollen og Frognerseteren begge dager."

Vil du ake i Korken i helgen? Glem det, for "banen stopper ikke på Midtstuen".

Dere skriver "Merk at Besserud og Midtstuen stasjon vil være stengt lørdag og søndag fra ca. kl. 09.00 til 17.00 av sikkerhetshensyn."

I Ruter-appen og hos Google virker det som om banen ikke går før kl. 0900 heller. Kan dere ikke bestemme dere slik at vi som vil ut tidlig får en sjanse?

Jeg synes ikke dere skal la fylla i Kollen gå ut over vanlige folk. Er dere redde for å kjøre over folk, tenker jeg at dere kan klarer å finne andre løsninger enn å stenge vanlige folk ute fra normal kollektivtrafikk. På Midtstuen blir folk helt innestengt av dere hvis man ikke kan bruke bil, og jeg lurer på om det kan være lov.

Dere selger jo månedskort også til oss som er så uheldige å være naboer til en slik fyllefestival. Dere kjører vel på oppdrag for Oslo kommune? Hvordan skal folk komme seg til flyplassen når banen ikke går fra sin stasjon? Det er nok ikke alle som er klar over at det er slik, for informasjonen har ikke stått lenge på stasjonene.

For dem som sykler og går til jobb, og ikke bruker kollektiv til daglig, men som har beregnet å bruke banen for å rekke noe, vil det komme veldig brått på at banen ikke går. Hvem har ansvaret for det?