RØA: – Vi skal lage baluba for små og store basert på musikk fra de to siste platene våre, bundet sammen med tøys og tull, samt noe til ettertanke, sier Karoline G. Herlofsen.

Show for hele familien

Hun er Røa-jente og utgjør Partner i den smått legendariske duoen Molly og Partner, mens Molly er Marianne Krogness fra Smestad. Molly og Partner har premiere på Hotel Klubben i Tønsberg, 9. juli med familieshowet "Ikke syng opera mens du fiser".

– Vi gleder oss veldig og det er stas å få spille på Hotel Klubben i Tønsberg. Denne gangen blir det et show som hele familien kan ha glede av og kan gjøre sammen.

De har show 9., 10, 23 og 24. juli med mulighet for utvidelse, så det gjelder å kjenne sin besøkelsestid. Forestillingene starter klokken 15.00 på lørdager og 16.00 på søndager.

Uant mengde godterier

– Molly og Partner er ikke så veldig opptatt av ting og penger. De lever i et slags byttesamfunn og er så heldige at de har tilgang til en uant mengde godterier, forteller Karoline.

Bak sofaen til Molly og Partner er det et mystisk hull i veggen. Med jevne mellomrom raser det ut masse godterier fra hullet, som de to bruker til å bytte til seg det de trenger. Det er ikke så mye de trenger de to jentene. De har for eksempel ikke bil, men klarer seg godt med sykkel og trillebår. Mat må de jo ha og de klarer å bytte til seg en liter melk og seks egg for en pose seigmenn. En kålrabi blir priset til 4 sure skrikerunger og det ryktes at de har fått en stålampe for en pose ostepop og 3 melkesjokolader.

– De har jo ikke penger de to, så da må Molly og Partner benytte seg av det livet byr på. Godteriet kommer godt med og med sang og musikk er livet godt å leve. Kanskje noen og enhver kan lære noe av de to humørsprederne, sier Karoline.

Turnert landet rundt

Krogness og Herlofsen har turnert landet rundt med Molly og Partner etter at de ga ut sin andre plate, som for øvrig fikk en sekser på terningen i en plateanmeldelse. Showet i Tønsberg skal også ut på turne til høsten.

– Det har vært utrolig gøy. Vi har vært på Svalbard og landet rundt med 30 konserter. På Hamar ble det for eksempel fullt hus og stormende jubel. Det var 135 som ikke kom inn. Vi gleder oss også til ny turne med showet vårt, sier Karoline som er opptatt med å skrive tekster til ny Røarevy sammen med en kollega når Akersposten ringer. Den har premiere 4. november, men det er en helt annen historie.

Sammen og hver for seg har Krogness og Herlofsen deltatt i og gjort utallige produksjoner for tv, radio, teater og plater.

Billetter til Molly og Partner får du ved å trykke her

Les mer om Molly og Partner på hjemmesiden deres.