RØA: Hvert år samles handelsstanden på Røa, Røa Vel, Røa Idrettslag, Røa menighet og Akersposten og gjør litt ekstra stas på noen som har gjort noe ekstra for sine medmennesker det siste året.

Selve utdelingen av prisen skjer på arrangementet Advent på Røa lørdag 26. november, da det igjen skal være arrangement på Røa torg, med underholdning, salg av vafler og gløgg, før det blir fakkeltog i retning Røa kirke – og tenning av julegran og sang og gang rundt denne.

Hvem blir det i år?

I fjor var det ildsjelen fra Bogstad, Egil Kjos, som fortjent fikk prisen. Tidligere har blant andre Røa Langrenns Rune Lorenzen vunnet prisen, og Røa-organist Gunnar Petersen-Øverleir har fått den for sine festmusikkuker – og Pernille Leivestad for oppbyggingen av Voksen nærmiljøhage – blant mange andre.

Prisen har blitt delt ut siden tidlig på 2000-tallet.

Nå er juryen, som består av representanter for Røa Vel, handelsstanden på Røa, Røa IL, Røa menighet og Akersposten, interessert i å få forslag til hvem som fortjener prisen for 2021.

Hvem har i løpet av året fremstått som en ildsjel som har gjort noe ekstra for sine medmennesker i Røa-området? Det kan være en enkeltperson eller flere – og det kan være et lag eller en forening.

Juryen understreker at ildsjelprisen deles ut for å sette lys på frivillig innsats i lokalmiljøet.

Utdelingen skjer altså på Advent på Røa-arrangementet lørdag 26. november, som starter klokken 15 på Røa torg.

Har du forslag til en verdig mottaker av Røa ildsjelpris? Send det til Akersposten på epost: [email protected]

Frist for forslag: 15. november

PS! Selv ildsjelprisen er i år igjen designet, lagd og donert av gullsmed Kjell Fornebo hos Røa Gullsmedforretning.