RØA: "Innsiden" er tittelen på Herlofsen og Verndals podcast. De har intervjuet en rekke fremstående personer fra kultur og næringsliv, som vi blir bedre kjent med. Akersposten intervjuet de to da «Innsiden» ble lansert. Nå har den vært på luften en stund.

Les saken: Tune in med Karoline og Line

- Vi er veldig fornøyde med respons og tilbakemeldinger. Vi ønsker naturligvis enda flere lyttere og det vet vi at vi får når «nyheten» sprer seg. Jeg synes det er litt morsomt at vi har registrert lyttere og respons fra 10 ulike land, sier en travel Herlofsen, på vei til å holde konsert på Smøla.

Om du er på stranden, i hengekøya, sofaen eller hvor som helst, så er fem av intervjuene tilgjengelig og nye kommer hver uke utover sommeren. Da er det bare å klikke seg inn på INNSIDEN.

Intervjuene

I presentasjonen kan du klikke på navnet og komme direkte inn på podcast-intervjuet.

Denne uken kom intervjuet med Kenneth Blom. Han er den eneste norske nålevende kunstmaler som har hatt utstilling på Sotheby's. Han forteller blant annet om norske kritikeres mangel på humor, og om å drite seg ut ved å male ”flinke” bilder.

Skuespiller Ine Jansen morer oss sammen med Thomas Giertsen i Helt Perfekt, hvor hun også fikk Gullruten for beste kvinnelige skuespiller. Hun har mye på hjertet og forteller om det anspente forholdet til pressen, samarbeidet med Thomas Giertsen og det å skulle lære en 14 åring å kline.

Gladgutten Bjørn Kjos er ustoppelig og har mange gode historier på lager. Juristen, flyveren og Norwegian-sjef forteller blant annet om den dagen han og kompisene kjedet seg, bestemte seg for å dra på fikstur til Finnmarksvidda med helikopter og mellomlandet for å kjøpe øl i Kautokeino.

Så var det Amandaprisvinner Cecilie Mosli. Skuespilleren og regissøren forteller om å ha regi på Greys Anatomy, hvorfor hun spiller trompet ut av vinduet hver 17 mai, og at hun synes at hun bare roter med sin eksistens.

Og aller først ute var Håvard Tjora. Lærer, foredragsholder og forfatter, kjent fra TV-serien «Blanke ark». Han forteller blant annet om når han står alene i sin nye 40 fots seilbåt, utenfor Svalbard, uten fungerende seil, med 1000 liter vann i båten og en håndpumpe fra Biltema

Senere i intervjuserien kommer Alexandra Bech Gjørv, Hans Erik Huseby Dybvik, Bendik Hofseth, Vetle Lid Larsen og Unni Askeland.

Les også:

20 år gammel fotograf fra Vestre Aker med fotoutstilling

Ligger an til å bli tidenes beste Bogstad-dag

Følg Akersposten på Facebook