MARKA: Der du kanskje sitter med kaffekoppen i hånden og ser ut av vinduet, vær klar over at marka ligger hvit og fin og venter på deg. Det er fantastisk skiføre. Skiforeningen melder om flott julestemning! De skriver denne helgen:

«Snøværet i marka fortsetter og i høyden er det full julestemning med hvite trær og snø i lufta. Temperaturene ligger rundt null de fleste steder, så vær forberedt på nokså krevende føreforhold. Fordelen med at snøen som kommer er kram, er at den er kompakt, det gir faste løyper og bedrer forholdene i terrenget betraktelig mange steder. Flere terrengløyper blir kjørt for første gang i dag (lørdag, red.anm.) - sjekk løypekart eller iMarka-app for oppdatert informasjon.»

Skiforeningen skriver videre:

«Best utgangspunkt for en fin skisøndag får du fra Frognerseteren, Sørkedalen, Solli, Høymyr (Sollihøgda), Svartbekken, Ringkollen, Brovoll, Mylla og Lygna. I lavlandet er det mulig å få seg en tur på skogsbilveiene i deler av Lillomarka og Østmarka. I næranleggene med kunstsnø er det fine forhold: Lillomarka arena, Linderudkollen, Sogn snøpark, Skullerud, Greverud, Holmenkollen, Eidsletta og Varingskollen. God tur i snøværet!»

Les mer her

Her har du oversikt over alle løypene med preppestatus