HOFF: – Vi jobber for harde livet nå med Harbitzløpet, som er høstens store arrangement for oss. Og vi håper selvfølgelig riktig mange har tid og lyst til å være med på dette nabolagsløpet. Inntektene fra påmeldingsavgiften går til Monolitten Idrettslag, hvor de helt sikkert kommer godt med, sier eiendomssjef Cathrine Gram i Møller Eiendom, som er arrangør av Harbitzløpet.

Løp for nabolaget

– Meld deg på og bli med å bygge et trivelig nabolag, er oppfordringen fra Gram.

– Harbitzløpet ble arrangert for første gang i fjor, og mer enn hundre påmeldte løp enten 5 eller 10 kilometer, eller ruslet familierunden. I år kopierer vi suksessen, men sørger for at løypene er kontrollmålt og at vi har profesjonell tidtaking gjennom påmelding. Butikkene våre stiller med flotte premier, og det er mulig å vinne gavekort på restaurantene i området.

Gram kan også love premie til alle spreke barn som melder seg på barneløpet, som er rundt 300 meter langt.

– Det store hoppeslottet som dukket opp i fjor er på plass, og det blir musikkunderholdning, vaffel og pølsebod på torget.

Cathrine Gram håper at alle som var med i fjor kommer i år også, og gjerne tar med seg en venn eller to.

– Og så ønsker vi selvfølgelig også at helt nye deltagere melder seg på. Hvis vi blir dobbelt så store i år, blir det dobbelt så gøy! Og enda mer penger i kassa for alle de frivillige i vårt lokale idrettslag Monolitten IL, som er med og bidrar til å gjennomføre dagen.

Info om Harbitzløpet 25. september

Valgfrie etapper på 5 eller 10 kilometer starter på Harbitz Torg og går tur-retur Bygdøy. Løypekart sendes på epost til påmeldte og ligger også HER. Hvis du ikke ønsker å løpe kan du melde deg på Familieklasse og bli med på en 3,5 kilometers rusletur der vi kårer en vinner på idealtid. For de minste barna arrangerer vi barneløp rundt torget, med premier til alle.