VESTRE AKER: – En nettside du bare MÅ bli kjent med! sier Espen W. Andresen entusiastisk. Han sier dette til hver eneste beboer i Bydel Vestre Aker.

Andresen, som er leder for Vestre Aker frivilligsentral, snakker varmt om nettsiden IVestreAker.no, hvor han allerede har fått en lang lokale lag og foreninger til å dele sine aktiviteter på én og samme kalender. Og det kommer til å bli flere. Det er gratis å være med.

– Her finner beboerne i Vestre Aker en helhetlig oversikt over det som foregår i bydelen. Dette er noe vi har jobbet en stund med å få til. Nå er det bare å bruke nettsiden! sier Andresen.

IVestreAker.no viser at det er stor og bred aktivitet i mange lag og foreninger, og Andresen forteller at her er det representanter for hver og én forening som har ansvaret for å publisere, mens det er frivilligsentralen som står bak siden. Nå håper han at IVestreAker skal bli en nettside som brukes flittig av folk som ønsker å vite mer om hva som skjer i bydelen.

– For å holde oppmerksomheten oppe, har vi nå også blitt enige med Akersposten om at siden jevnlig blir synliggjort i avisen, sier han.

Her finner du IVestreAker.no. Hvis du mener at ditt lag eller din forening også bør være med, ta kontakt med Espen W. Andresen på epost: [email protected]