ULLERN: Det var Ullern videregående skole som stakk av med prisen for årets gullbøsse i området sitt, med formidable 172 000 kroner innsamlet.

– Dette vitner om en dedikert og engasjert skole, og vi er veldig imponerte over innsatsen elevene ved Ullern videregående skole har lagt ned i årets aksjon, sier Christine Lager Nesje, distriktsleder kreftforeningen.

– Vi er så takknemlig for alle som har bidratt, ringt på dører, arrangert innsamling av ulik slag, eller opprettet digitale innsamlinger for kreftsaken. Vi ønsker å rette en stor takk til alle på Ullern som har vært med på innsamlingsaksjonen, de har gjort en formidabel innsats og vi er veldig stolte, sier Lager Nesje.

Hun benytter samtidig anledningen til å takke alle som har gitt til årets innsamlingsaksjon.

I år har pengene gått til forskning på kreft med spredning. For aller første gang byttet vi ut den fysiske bøssa, og erstattet den med Vipps-plakater.

– Det norske folk har åpnet både dør og lommebok. Nordmenn har også vist sin giverglede på SMS og gjennom innsamlinger på digitale bøsser. Alle har ønsket å bidra for å gi kreftpasienter med spredning litt mer tid.