BOGSTAD: Hele skolen har vært med og bygget sine bidrag til til det som har blitt et mer enn 20 kvadratmeter stort «land» av Legoklosser. Sammen har de bygget alt de mener et land bør inneholde, og fantasien har virkelig fått boltre seg. «Bogstadland» inneholder alt fra sykehus og flyplass til fantastiske forlystelsesparker og futuristisk industri - med andre ord alt det man kan ønske seg i en drømmeby.

- Sist fredag ble hele «Bogstadland» montert i skoles gymsal, og samtlige elever var invitert på vernissasje med noe å bite i og boblende, sukkerfril brus i glassene. Og for anledning var gymsalen kunstferdig lyssatt, og med dempet musikk ble stemningen magisk, forteller Kim Brantenberg ved Bogstad skole.

Skolen tenker selvfølgelig også på miljø, og satte stor pris på drahjelp fra Akersposten for å få samlet inn lego som ellers «støvet ned på loft og i kjellere».

- Nå vil Bogstad skole gi all Legoen videre til en ny skole, slik at de samme Lego-klossene kan gi glede til enda flere barn, avslutter Brantenberg.

Dette kan faktisk være starten på en vakker legoby-stafett i Oslo-skolen!