ULLERN: Lørdag 11. juni mellom 12-14 arrangerer Ullern Frivilligsentral i samarbeid med NAV Ullern og Bydel Ullern et informasjonsmøte for flyktninger i bydelen.

Tanken er at alle flyktninger som har lyst, kan komme og høre hva slags tilbud som finnes i vår bydel, både rullerende tilbud og sommertilbud.

Det skriver Bydel Ullern i en e-post til Akersposten.

Bydel Ullern og Ullern Frivilligsentral prøver nå å skaffe en oversikt over alle tilbud i bydelen, og de ønsker derfor at alle frivillige lag og foreninger kommer og forteller/presenterer sitt tilbud denne lørdagen.

Send info om tilbud

Arrangøren oppfordrer til å sende informasjon om eventuelle tilbud – om man ikke kan stille selv på dagen – til Ullern Frivilligsentral ([email protected]) slik at det kan bringes videre til flyktningene denne dagen.

– Vi vil med dette ønske flyktninger velkommen til Bydel Ullern og få i gang integreringen. Vår erfaring sier at det er lettere å komme i gang i et nytt land når man blir kjent med folk i lokalmiljøet. Vi er mange som kan være med på inkluderingen, enten via en organisasjon eller én til én. Nå er det spesielt viktig siden vi har sommeren foran oss hvor mye er sommerstengt, sier Esther Marie Lier hos Ullern frivilligsentral.

– Bli med! Meld deg som frivillig. Meld inn din organisasjon. Spre gleden! sier Lier, som håper på godt oppmøte lørdag 11. juni.

Det vil bli enkel servering, og alle er velkomne.

Ta gjerne kontakt med Esther Marie Lier: Tlf: 971 86 265 eller mail: [email protected]

Ellers minner hun om den offisielle Frivilligdagen 2022 den 17. september.

Mer informasjon om hvordan Bydel Ullern bidrar for flyktninger og hvordan bli frivillig, se her.