På Wikipedia fremheves to attraksjoner i Ullern Bydel; En brannstasjon (Smestad brannstasjon) og et kjøpesenter (CC Vest).

Men vi har, i tillegg til deler av Frognerparken, noe så flott som en småbåthavn på Sjølyst til glede for innbyggere i Oslo og omegn. Det kan vi være stolte av! Småbåthavnen på Sjølyst mener Senterpartiet vi så absolutt bør ta vare på og utvikle videre.

Senterpartiet mener vi bør beholde Sjølyst Marina, Bestumkilen Roklubb, Maritim næringsvirksomhet og restauranttilbud. Vi må utvikle området i tråd med Båtforeningenes forslag om en «Maritim folkepark» hvor dette er en park for alle, og som samtidig er tilpasset båtfolkets behov for å beholde båtplasser og vinteropplag for båtene så lenge det ikke finnes realistiske alternativer.

Oslo Senterparti mener det her helt galt å bygge svindyre kontorer og boliger i Bestumkilen. Dette området må være tilgjengelig for Oslos innbyggere og for maritimt liv og aktivitet.

Det skal også påpekes at det i tillegg til båtfolkets aktivitet er mange andre som bruker området enten det er for å gå tur og se på folkelivet, sole seg, grille eller besøke områdets gode restaurant «Om mat».

I realiteten har vi allerede en park som har rikelig med muligheter for å videreutvikles.

Ønsker du at det maritime miljøet på Skøyen skal bestå med en småbåthavn med en park hvor alle er velkomne så bør du stemme Oslo Senterparti!

Les også

Bestumkilen må ikke bygges ned i hui og hast for kortsiktig gevinst