(Avisa Oslo)

I fjor ble det kjent at den tidligere skiløperen var på flyttefot. Hun bladde opp 14,2 millioner kroner for en villa i Sørkedalen.

Huset på Midtstuen kjøpte Uhrenholdt Jacobsen sammen med sin daværende samboer i 2020. Prislappen var 16 millioner kroner.

Solgte i vår

Boligen ble annonsert for salg tidligere i år med en prisantydning på 17,5 millioner kroner. Ifølge en fersk tinglysning ble den 189 kvadratmeter store villaen solgt for 18,2 millioner kroner.

– Jeg er veldig godt fornøyd. Jeg har trivdes godt på Midtstuen, men nå får jeg litt lavere boutgifter og landlige omgivelser enda tettere på naturen, skriver Uhrenholdt Jacobsen i en SMS til Avisa Oslo.

Huset ligger i en blindvei ved grensen til Marka og nær T-banen på Midtstuen.

Egen smørebod

I prospektet beskrives villaen som en stilfull enebolig med meget god standard, nydelig solrik tomt og fantastisk utsikt.

Boligen fra 1968 har fire soverom, to garasjeplasser og smørebod.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen la opp som skiløper våren 2020 for å fullføre medisinstudiene. Hun har tre VM-gull og ett OL-gull. 35-åringen er leder av Norges idrettsforbunds utøverkomité og har siden i fjor sommer vært medlem i den internasjonale olympiske komité (IOC).

Les også

La ut to leiligheter til leie på Finn – da kokte innboksen: – Folk er helt desperate