LILLEAKER: Inkludert CC Vest har Eplehusets nå 24 avdelinger i Norge. Butikkjeden startet opp i 2002 da Apples posisjon var langt fra så sterk som i dag. Siden har både Apple og Eplehuset vokst jevnt og trutt.

Det skriver Eplehuset i en pressemelding.

– Vi etablerer oss her fordi Apple er veldig populært i kundekretsen til CC Vest. Vi gjør en satsing utenom det vanlige med eget verksted med Apple-sertifiserte teknikere. De vil gjøre garantireparasjoner også på Apple-produkter som er kjøpt andre steder og ta skjermbytte på timen mens eieren handler på senteret, sier butikksjef, Christer Wara.

– Vi måler oss selv ikke på enkeltsalg, men på at kundene forblir kunder hos oss lenge. Det er derfor vi både gir brukerhjelp på stedet og har flere verksteder i Norge. Kundene kan også spørre på chat via nettstedet vårt eller i de andre butikkene våre. Hele opplegget vårt er godt integrert, sier Wara.

Butikkene inkludert den nye på CC Vest har også kompetanse på bedrifters behov. Bedrifter trenger i dag systemer for å ivareta sikkerhet og administrere store mengder maskiner inkludert iPhone-er og vanlige PC-er. CC Vest-butikken kan bidra med dette, med støtte fra egen bedriftsavdeling når det trengs.

Butikken på CC Vest vil ta i mot elektronikkavfall for å gi dette nytt liv. I samarbeid med foreningen Hold Norge Rent er alle butikkene i kjeden utleveringsstasjoner for hansker og sekker for nærmiljø-rydding.

– Folk som vil gjøre det fint i nærmiljøet sitt kan komme og hente ryddeutstyr hos oss. Det er en del av bedriftskulturen vår å engasjere oss og skape betydningsfulle opplevelser også utover Apple-økosystemet og alt det spennende vi har av tilbehør for privatpersoner, skole/utdanning og bedrifter, sier han.