ULLERN/VESTRE AKER: Tirsdag formiddag trykket vi på knappen, og Akersposten fikk en real ansiktsløftning. Våre mange trofaste lesere vil se at avisen ser litt annerledes ut, men de vil forhåpentligvis også kjenne igjen avisen.

Redaksjonen er nemlig den samme som før. Her kommer Oslo vests mest drevne journalist, Vidar Bakken, til å fortsette å grave frem store og små saker fra nærmiljøet.

Vår nye journalist, Ellen Rønning, kommer til å følge med på det som skjer i vår del av byen og gi leserne nytt fra kulturliv, arrangementer og gode møter med interessante personer.

Vår sportsjournalist Solfrid Therese Nordbakk har oversikt over sporten, både for unge og eldre, i Ullern og Vestre Aker og vil dekke både bredde og topp.

Akersposten har også tilknyttet seg flere dyktige frilansjournalister de siste årene. Bjørg Duve, Reidar Martinsen, Hanne-Karine Sperre og flere til leverer jevnlig saker som engasjerer og informerer, underholder og avklarer. Det vil de naturligvis fortsette med.

Annonsesalget er det fremdeles Hanne Bae Ottho som har ansvaret for.

Enda mer

I tillegg vil leserne oppdage at Akersposten nå virkelig er en del av Amedia-familien, som består av mer enn 80 lokale og regionale aviser. Det vil gi ekstra redaksjonelt innhold som er interessant for oss i Oslo vest. Spesielt trekker vi frem samarbeidet med Amedia-avisene i Oslo (Avisa Oslo, Nordstrands Blad, Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke).

Noe av det som skjer, er at vi gjenåpner kommentarfeltene, slik at du lettere kan delta i det lokale ordskiftet. Vi lanserer også helt nye debattsider, der du enkelt kan skrive innlegg om det som opptar deg i lokalmiljøet, og få det lest av folk som bryr seg om Ullern og Vestre Aker.

De mange sportsinteresserte vil raskt legge merke til at Akerspostens lesere har mulighet til å se en hel masse live sport. Det er fotball fra Toppserien (Røa og Lyn blant annet!), det er 2. divisjonsfotball med Ullern. Og det er annet krydder, som håndball fra Rema 1000-ligaen og toppfotball fra franske Ligue 1.

Det vil bli sendinger fra friidrett, ishockey og trav. Til sommeren vil også en rekke kamper fra Norway Cup bli å se hos oss, via Direktesport.

Abonnement

For å nyte disse godbitene trenger du abonnement på Akersposten. En god del av de lokale sakene våre vil også være «plusset», det vil si tilgjengelige kun for abonnenter. En del andre lokale saker vil være åpne for alle.

Hva koster det å abonnere, spør du? Det er veldig rimelig og enkelt å komme i gang. For de tre første månedene betaler du kun én krone pr. måned. Deretter koster det 119,- pr. måned. Da får du tilgang til alle saker på Akersposten.no.

– Vi håper flere mulig av våre stadig flere lesere nå vurderer seriøst å tegne abonnement. Det er dette som vil ta Akersposten noen steg videre og bidra til at vi kan fortsette satsingen i årene som kommer, sier redaktøren. – I Amedia, som er en stiftelse, er det slik at økte inntekter går til økt redaksjonell satsing. Det er vi veldig glad for. Vi har stor tro på at Akersposten vil bli større og sterkere, jevnt og trutt.

– Vi håper at du finner mange interessante saker på «nye» Akersposten og at du vil følge avisen tett fremover, sier Eckhoff.

I tillegg til abonnementet på Akersposten vil du også kunne oppgradere til Amedias +Alt-tilgang. Da kan du lese de rundt 80 andre lokalaviser i hele Norge. Dermed kan du med ditt Akersposten-abonnement også følge lokalavisen i kommunen der du har hytte, der familien din kommer fra, eller fra byen du studerte i.

Slik gjør du:

Som Akersposten-abonnent må du logge deg inn for å få tilgang til alt innhold på Akersposten.no. For å kjøpe abonnement går du til akersposten.no/tilbud.

Følg deretter instruksjonen for å registre deg og kjøpe abonnement.

Den nye innloggingsløsningen heter aID, og er det som knytter deg, abonnementet og innholdet sammen. Mobilnummeret blir ditt nye brukernavn.

Med en aID-bruker og abonnement får du tilgang til alt innhold.

Når du går til akersposten.no/tilbud, skal du fylle inn mobilnummeret ditt, trykke «fortsett» og følge instruksjonene videre.

Trenger du hjelp? Ring 63 92 27 00. Kundesenteret er åpent fra 08.00 til 15.30.

Overgangen

Når Akersposten nå er over på Amedias plattform, vil det ta noen uker før eldre artikler er overført. Det vil si at det i en kort periode vil være umulig å søke opp Akersposten-saker som er eldre enn cirka 10 dager. Men fortvil ikke, disse kommer til å være tilgjengelige i løpet av få uker.